Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων

Οι ακόλουθες ενότητες της Πολιτικής Απορρήτου ισχύουν για τη χρήση της εφαρμογής "Trotties", η οποία χρησιμοποιεί την τεχνολογία "TrueDepth" της Apple για τη χρήση πληροφοριών από την κάμερα της συσκευής σας και την επεξεργασία της φωτογραφίας που τραβάτε, έχοντας τη δυνατότητα να προσθέσετε ειδικά εφέ στη φωτογραφία όπως ακριβώς θέλετε.

Η εφαρμογή "Trotties" επιτρέπει τη χρήση πληροφοριών με τους ακόλουθους τρόπους:

Πληροφορίες από την μπροστινή ή την πίσω κάμερα της συσκευής σας. Η εφαρμογή "Trotties" χρησιμοποιεί έγχρωμες εικόνες και πληροφορίες βάθους από την μπροστινή σας κάμερα (κάμερα TrueDepth) που σας επιτρέπει να βλέπετε το πρόσωπό σας σε 3D. Εάν κάνετε κλικ στο εικονίδιο της κάμερας για να αποθηκεύσετε το πρόσωπό σας σε τρισδιάστατη απεικόνιση, θα δημιουργηθούν τα δυαδικά αρχεία της έγχρωμης εικόνας και των πληροφοριών βάθους. Και αποθηκεύτηκε στο ντοκιμαντέρ της εφαρμογής σας για μεταγενέστερη χρήση. Για παράδειγμα: μπορείτε να ελέγξετε το πρόσωπό σας σε 3D αργότερα. Μόνο εσείς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο αποθηκευμένο αρχείο.

Αυτά τα δεδομένα αποθηκεύονται μόνο στις συσκευές σας. Η Famosa δεν συλλέγει δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων, για περαιτέρω χρήση. Η Famosa δεν διαθέτει διακομιστή για τη συλλογή τέτοιων πληροφοριών, ούτε ως μέσο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Πρέπει να αποθηκεύσετε από μόνοι σας τις φωτογραφίες σας.

Η Famosa δεν παρέχει διεπαφή χρήστη για την κοινή χρήση πληροφοριών που δημιουργείτε μέσω της χρήσης της εφαρμογής "Trotties".

Η Famosa δεν έχει πρόσβαση, δεν αποθηκεύει ή δεν μοιράζεται τις φωτογραφίες σας ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με εσάς.

Η Famosa δεν αποθηκεύει πληροφορίες χρήστη. Όλες οι πληροφορίες (όπως εικόνες, φωτογραφίες, ήχοι) αποθηκεύονται στις συσκευές σας. Μόνο ο ίδιος ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία.